Generelt

17. mai feiring på BKG!

Da var endelig den store dagen kommet. Elevene på BKG har i lang tid gledet seg til 17. mai og de har pyntet skolen med flagg og fine tegninger. I år skulle skolen, tradisjonen tro, gå i tog sammen med Bønes skole. Elevene med foreldre stilte opp på fotballbanen nedenfor Bønes skole. Herfra gikk 17. mai toget en liten runde på Bønes før toget til slutt endte opp i møtessalen til Credokirken.

Elevene i sjette klasse stod for underholdningen fra scenen. De hadde forberedt seg godt sammen med lærer Katherine. FAU leder Sabine var dagens taler, noe hun gjorde helt fortreffelig. Sabine fortalte at hun gir seg som leder for FAU til sommeren. Skolen takker henne dypt og inderlig for den fine jobben hun har gjort for skolen. Sabine har også vært fast deltaker i skolestyret i flere år. Nå er snart hennes yngste sønn ferdig som elev ved skolen og det er derfor naturlig å overlate roret til andre.

Skolen retter en stor takk til FAU for hele 17. mai arrangementet. Dagen ble en stor suksess for både liten og stor. Det var kjekt med alle aktivitetene etter at programmet i møtessalen var ferdig. Det var også anledning til å kjøpe seg noe å mat og drikke i kafeterian.

Igjen, stor takk til alle foreldre og elever som var med å gjøre 17. mai til den fine feiringen det ble. Dette er en flott tradisjon som vi ønsker skal fortsette til neste år.