Barneskole

«Ære være Gud i det høye!»

Nok en gang har elevene våre fremført det flotte Julespillet, «Ære være Gud i det høye», til glede for både foresatte, besteforeldre, medelever og andre besøkende skoler.

Inger Lise Pedersen og Elin Morgan jobbet med julespillet siden begynnelsen av november. Elever fra 3. til 7. klasse var med som skuespillere. Det var stor rift om rollene, og flere kostymer måtte sys for at alle skulle få være med.

Noe som er imponerende er at 4.kl lærte seg 15 sanger utenat! De utgjorde englekoret, og var med på alle sangene – alene eller som bakgrunnskor når det var en solosang.

I år var elevene ekstra motivert fordi det ikke var julespill i fjor. De kunne mange av sangene fra før, fordi noen har sett eldre søsken være med på julespillet – eller de har CD en hjemme.

Det var en fantastisk innsats på forhånd, og det viste seg i dette årets forestilling. Det ble en svært profesjonell forestilling der alt fungerte. Fra lyd, kostymer, sangprestasjoner, skuespill og til timing på replikkene.

Dette spillet er også svært god reklame for skolen. Allerede dagen etter fikk sekretæren telefon fra en elev som ville begynne! Og det er ofte flere telefoner i etterkant!

Takk for innsatsen fra alle lærere og elever som har bidratt til at årets julespill ble så vellykket! Gå ikke glipp av dette til neste år!