Barneskole

Dagens helt i Bønes kirke.

Onsdag 1. desember var det duket for skolegudstjeneste for alle elever på BKG. Det er blitt en tradisjon for skolen å besøke Bønes kirke hver desember. Dette er noe både elevene ved skolen og alle ansatte ser frem til. I år ble presten som skulle ha gudstjenesten plutselig syk og skolegudstjenesten stod i fare for å bli avlyst. Vår flinke og engasjerte medarbeider Nicolay Vinkler tok utfordringen på strak arm. Han tilbød seg å bli prest for en dag og ikledde seg en flott prestekjole som han fikk låne fra kirken.

Takket være et sprekt initiativ fra Nicolay lot skolegudstjenesten seg gjennomføre. Nicolay ledet elevene trygt gjennom tekstlesing og sang. Han tryllet også frem en flott en preken som handlet om Guds godhet og skolens motto om at vi alle er stjerner i Guds øyne.

Bergen Kristne Grunnskole vil rette en stor takk til Nicolay for at han tilbød seg å være prest for en dag og dermed skolens helt blant elevene og ikke minst alle de voksne. Vi gleder oss allerede til neste skolegudstjeneste i Bønes kirke, uansett hvem det måtte være som stiller som prest.