Uncategorized

Elevbedrift ved BKG!

Visste du at BKG har egen elevbedrift? Hver fredag samles en gjeng elever fra ungdomsskolen til valgfaget innsats for andre. Valgfaget har startet elevbedrift hvor de selger egenproduserte produkter. Inntektene fra salget går til å støtte skolens misjonsprosjekt, som er et barnehjem på Filippinene.

Elevene har også planer om å opprette en hjemmeside for bedriften. I tillegg jobbes det aktivt med å markedsføre produktene. Kundene består foreløpig hovedsakelig av foresatte og skolens ansatte, men ønsket er å nå lengre ut. Det har vært diskusjoner blant elevene og lærer Jan Erik om hvilke produkter bedriften bør satse på. Vedsalg har vært nevnt som et mulig satsningsområde, men ingenting er bestemt enda.

Jan Erik har lang fartstid som lærer ved skolen og uten hans interesse og kompetanse på feltet, hadde det vært vanskelig å starte bedriften. Det er lett å se at Jan Erik har en god tone med elevene og det virker som at det er høy trivselsfaktor. 

Vi gleder oss til å se utviklingen til elevbedriften fremover og ønsker masse lykke til videre på veien.

Dersom noen ønsker å kjøpe produkter fra elevbedriften, så ta kontakt med skolekontoret eller kontaktperson Jan Erik Lund. E-post: jelund@bkgs.no

Lærer Jan Erik sammen med Marc
Alle de fine elevene i elevbedriften