Generelt

Endelig i gang igjen!

Klasse utendørs med hendene i været

Etter at skolen har vært koronastengt siden 13. mars, er det full drift ved BKG fra tirsdag 12. mai.

Forventninger

Vi vet at svært mange elever har sett med stor forventning fram mot å få møte klassen sin igjen. Det har vært gjort en fantastisk innsats rundt kjøkkenbordet og på mer eller mindre provisoriske arbeidsplasser i den tiden skolen har vært stengt. Tusen takk til dere som har stått på og vist så mye god innsats. Men nå er det altså «vanlig» skole igjen, og det vet vi dere har savnet.

Ikke helt som før

Den nasjonale dugnaden for å holde koronasmitten nede medfører at skolehverdagen blir litt annerledes. Du må vaske hendene før du går hjemmefra, vaske/sprite hendene på skolen minst tre til fem ganger for dagen. Du må sitte med god avstand til medelevene dine, du kan ikke låne utstyr av andre, klassene skal ikke blande seg og det er slutt på klemming…..  Disse og flere tiltak er viktige for at vi skal hindre smittespredning.

Takknemlig

Koronastengingen har hatt store følger for samfunnet og for hver enkelt av dere. Likevel kan vi i Norge kjenne på takknemlighet over at det til nå har gått svært bra sammenlignet med situasjonen i mange andre land. La oss takke for det og be om at vi sammen kan bidra til å hindre videre smittespredning i tiden som kommer.

Kreative klasseavslutninger

Det er bare 5 hele skoleuker igjen av skoleåret 2019/2020. De vanlige skoleavslutningene mot slutten av året blir det kanskje vanskelig å gjennomføre uten å komme for tett på hverandre og være for mange samlet. Derfor oppfordres klassene til å tenke kreativt for å finne gode avslutninger innenfor det vi har lov til å gjøre.