Generelt

Julehilsen fra rektor

Julen nærmer seg igjen, og det er snart tid for en velfortjent juleferie for både liten og stor. Jeg vil takke både elever, foresatte, skolestyret, FAU og ansatte ved skolen for et flott halvår. Takk for en super innsats denne høsten!

Det er kjekt å oppleve den gode førjulsstemningen som råder rundt om på skolen. Det strømmer sang og musikk ut fra klasserommene, og det er flott å være vitne til all den gode læringsaktiviteten som finner sted på tampen av året.

Denne høsten har gått raskt. Det er mye som har skjedd på skolen og elevene har jobbet godt. Vi har gjennomført både nasjonale prøver og elevundersøkelser. Siste dag før jul er mandag 20. desember. Da skal elevene på julegudstjeneste i Credokirken, og barneskolen skal senere på dagen gå rundt juletreet.

Første skoledag på nyåret er onsdag 3. januar. SFO holder stengt 2. januar da det er planleggingsdag for de ansatte.

For mitt eget vedkommende må jeg informere om at dette blir den siste julen hvor jeg er rektor ved BKG. Bakgrunnen for dette er at jeg har takket ja til tilbud om en stilling i kommunal sektor, med oppstart 1. mars 2024.  Vil derfor benytte anledningen til å takke for en fin tid her på BKG. Jeg har blitt tatt svært godt imot som rektor ved skolen, både av elever, foresatte, ansatte og skolens styre. Jeg er stolt av alt vi har fått til i løpet av de siste to årene, og jeg er takknemlig for å ha fått være med på skolens reise denne tiden.

Avslutningsvis vil jeg minne om årets motto dette året: «Du kan alltid komme til Jesus». Dette er et ord som vi voksne på skolen har forsøkt å formidle til elevene våre. La denne julen bli preget av budskapet om at Han elsker deg med en evig kjærlighet og la Hans fred få råde i hjertet ditt.

På vegne av alle ansatte på BKG, ønsker jeg alle foresatte og elever en riktig god jul og godt nytt år!

Mvh Morgan – rektor