Barneskole

Julespill 2017

I begynnelsen av desember skjedde det igjen; elever fra 4.-7.klasse gjennomførte årets julespill ved Bergen Kristne Grunnskole. Rundt 100 elever var i aksjon på scenen, med både korsang, dans og dramatikk. Her var det mye kreativitet som kom til syne, og i finalenummeret oste det av både frihet og utfoldelse på scenen. Flott jobbet! Stemningen i kafeteriaen etter julespillet var det heller ikke noe å si på. Her var det fullt opp av fornøyde mammaer og pappaer og andre besøkende. Vi takker FAU for god organisering av både kakesalg og lyn-lotteri!

Julespillet er et satsningsområde for skolen, og prosjektet gjennomføres i løpet av fire uker før jul under ledelse av Inger-Lise Pedersen og Elin Morgan. I år hadde vi besøkende fra skoler og barnehager i nærområdet. Vi snakket med mange kjekke elever som var veldig inspirerte etter å ha sett forestillingen. En av barnehagene som var hos oss for første gang skriver følgende i en takkemail:

«Vi har snakket mye om det her, og vi syns vi er heldige som får være en del av et nærmiljø som deler slike flotte opplevelser. Du må hilse alle elevene og si at vi var imponert over prestasjonene og energien de viste på scenen.»

Bilder fra julespillet er nå hengt opp i korridoren på skolen, slik at elevene kan mimre litt og se seg selv i aksjon. Vi takker FAU-leder Gunnar Eide for de flotte bildene som ble tatt og håper det kan oppmuntre til enda mer kreativ utfoldelse.

En riktig God Jul ønskes dere alle!

Mvh Inger-Lise P.