Ungdomsskole

Leirskole høsten 2020

Leirskole på Dyrkolbotn

Med tunge sekker, lange fiskestenger og skyhøye forventninger reiste femten 7.-klassinger til Dyrkolbotn leirsted. Igjen stod minst like spente foreldre. Noen av dem tenkte nok tilbake på da de selv reiste.

Holdbart konsept

Å dra på leirskole i 7. klasse har gjennom mange tiår vært et fast holdepunkt i skoleåret. Kanskje kan du selv huske tilbake til din egen leirskole. Køyesenger, uteaktiviteter og nye bekjentskaper. Den vinnende oppskriften har ikke gjennomgått de store forandringene, men det er en bra ting!

Spenstige aktiviteter

Gjennom fem dager fikk årets 7.-klassinger oppleve noe av det Dyrkolbotn leirsted kan by på; fjellklatring, ridning, padling og rappellering, for ikke å snakke om aktiviteter der elevene selv stod i regi.

Vennskap og geiter

Å skape vennskap på tvers av skoler er også noe vi anser som en verdifull aktivitet. Uken la dessuten til rette for at samtlige kunne teste sine egne grenser, måtte det være i høyden, i vann, eller gjennom en luftig heldags fjelltur i vakre omgivelser. De aller tøffeste fikk til og med smake geitemelk rett fra kilden.

Leirskole gjør inntrykk. En dag står de der kanskje selv og avleverer sine håpefulle. Med tunge sekker, lange fiskestenger og skyhøye forventninger.

Back to list