Barneskole

Misjonsløp 2024

Da var årets misjonsløp unnagjort på barneskolen. Foreldre og venner stilte opp som sponsorer for elevene, hvor hver runde ble sponset. Jo flere runder elevene løp, jo mer penger ble samlet inn. Skolen er svært takknemlig for alle sponsorene, og ikke minst for alle elevene våre som la ned en enorm innsats i løpet av de 30 minuttene de løp. For en nydelig innsats!

I år går pengene fra misjonsløpet til organisasjonen LCC (Love and Care for The Children), som støtter den kristne skolen Robert Devial Academy i Liberia. Skolen gir barn fra fattige familier skolegang, skoleuniformer og et måltid mat, men mangler mye av det vi tar for gitt.

BKG har 70 kartonger med ACE-materiell (Accelerated Christian Learning) på engelsk, som vi ikke lenger kan bruke. Joan Kofa, mamma til en elev ved skolen vår og styreleder i LCC, foreslo at disse heftene kunne gis til skolen i Liberia, hvor de vil være til stor nytte.

Frakt av en container til Liberia koster en del, og vi håper at inntektene fra misjonsløpet kan bidra til fraktkostnadene. Containeren vil også inneholde klær og sko som barna på skolen trenger.

Skulle du ha et ønske om å sponse/støtte arbeidet må du gjerne ta kontakt med skolekontoret.