Barneskole

Tinestafetten 2016

11 flinke 7. klasseelever fra BKG var med til Fana stadion denne fine vårdagen i mai. Fire gutter og fire jenter gjorde en fantastisk flott løpeinnsats! De som ikke løp, var med som reserver og heiagjeng.

Noen uker tidligere var det uttakstest i gymtimen på Storetveitmarken for å kunne velge ut åtte par raske bein til TINE-stafetten den 10. mai. Det ble også noen ekstratimer til løpetrening og øving på veksling i ukene før stafetten.

Gradestokken på stadion viste 26 varmegrader før starten på heat nr. 22 som var dagens siste stafettfelt. Ikledd sine nye lilla Tine- t-shirts med startnummer på brystet, var det spente deltagere som ventet på startsignal og sin stafettpinne.  I heatet var det til sammen 10 ulike bergensskoler representert. BKG-laget vekslet som nr. 2 ved første veksling og i løpet av stafetten løp de seg opp fra 6. til 3. plass da mål ble passert! Vinnerne av heatet ble Kaland skole. BKG-laget fikk den flotte tiden 4,27,4 som var 10 sekunder raskere enn sist år. Av i alt 111  7.-klasselag som stilte til start denne dagen, ble BKG-gjengen tidsmessig nr. 22!

TAKK FOR FLOTT STAFETTINNSATS, BKG-jenter og gutter!