Generelt

Vel møtt til nytt skoleår 2016/2017!

Det er spennende å få ønske velkommen til nytt skoleår. Håper du har hatt en god sommer selv om været har vært litt våtere enn vi kunne ønsket oss. På BKG jobber vi hardt for å ha en god faglig standard samtidig som de kristne verdiene står sentralt i skolehverdagen. Slik vil vi ta vare på og utvikle hele mennesket, ut fra den hensikten Gud har for den enkelte.

Du teller – du kan!

Skolen ser på deg som en verdifull og viktig bidragsyter i klassen din. Du er verdifull for de andre og du har mye å bidra med. Læring er viktig, det er derfor vi driver skole. Vi skal jobbe hardt for at akkurat du skal få mye trivsel og mye læring som elev på BKG.

Vi vil være gode lyttere!

Mottoet for dette skoleåret er utsagnet «Vi vil være gode lyttere!». Setningen er en fri formulering ut fra Jakobs brev 1.19, og vektlegger at vi også skal være sene til å tale slik at vi ikke sier noe som kanskje ikke var så lurt. Jakob legger stor vekt på at det skal være samsvar mellom troen vår og det livet vi lever. Jesus kom til oss med kjærlighetens evangelium, og dette må jo vises i praksis ved at vi lytter til hverandre og er gode til å gi svar som løfter og oppmuntrer. Slik kan vi videreføre mottoet fra i fjor om å være gode mot hverandre.

Ny på skolen?

Vi får nye elever til skolen vår i mange klasser dette skoleåret. Kanskje er du en av dem?! Skolen vår har et godt rykte når det gjelder å ta imot de nye. Det håper jeg at du også vil merke. Du er hjertelig velkommen til BKG. Vi ønsker deg et flott skoleår og at du vil trives og lære mye.

Praktisk informasjon om 1. skoledagen

  • Første skoledag skoleåret 2016/2017 på BKG er torsdag 18. august.
  • 2. klasse – 10.klasse møter klokka 09.00 i storsalen.
  • Barneskolen avslutter dagen klokka 11.15.
  • Ungdomsskolen avslutter dagen klokka 12.55
  • 1. klasse møter klokka 10.00 på skolekjøkkenet og er ferdige om lag klokka 12.00.
  • Skolebussen til skolen kjører 30 min seinere enn vanlig, gjelder bare første skoledag.
  • Skolebussen fra skolen går klokka 11.30/13.00.
  • SFO åpner klokka 11.15 denne dagen.

Rektor Lars Kongsvik