Generelt

Vel møtt til nytt skoleår!

Det er hektisk aktivitet på BKG for å klargjøre til nytt skoleår. 40 topp motiverte lærere og assistenter møtte torsdag morgen for å legge de siste brikkene før elevstart som er mandag 17. august.

På mandag er vi klare

Administrasjonstrioen med inspektørene Inger Lise Pedersen og Marit Bratlie samt rektor Lars Kongsvik er veldig klare for nye elever. «Vi gleder oss til det fylles opp i klasserommene på mandag», sier Lars. «Vi er glade for at alle skal få møte på skolen, og vi mener at skolen er godt rustet til å ta imot elevene i et koronaregime på gult nivå.»

Nye læreplaner

Inspektør Marit har sammen med lærerne på ungdomsskolen jobbet iherdig for å forberede undervisning etter nye læreplaner. «Dette blir spennende», sier hun. «I matematikk ser jeg at de nye planene blir et godt redskap for en enda bedre undervisning i et spennende fag.»

Nye elever velkommen

Skolen vår har høy kvalitet på undervisningen, flotte lokaler og skikkelig motiverte lærere.  Som 1 – 10- skole med èn klasse på hvert trinn er det god oversikt, og vi ser at elever blomstrer og utvikler seg. Dette vil vi at flere skal få del i. «Nøl ikke med å ta kontakt dersom du ser etter en skole med kristne verdier og et godt faglig nivå», avslutter Inger Lise.